homelaatstenieuwsarchief
galerienieuwsexpoverhalenlinksreizencontact
Openingstijden:

afhankelijk van het tentoonstellingsaanbod
Archief
Performance Betsy Torenbos
zondag, 29 september 2013

Het werk van Yvonne Struys is aards, het verwijst naar landschappen,  mythen en herinneringen. Het werk is ‘groots’ van opzet, heroïsch, maar toch ook kwetsbaar door de keuze van materialen. Yvonne kiest voor een integrale aanpak van de huidige tentoonstelling. Muziek, proza, dans en landschappen zijn disciplines die dicht bij haar staan en dus ook naast haar werk. In haar eigen atelier toont  Yvonne Struys strijdhemden, kimono’s en kazuifels.

 

Op zondagmiddag 29 september zal Betsy Torenbos om 15.00 uur in galerie Werfkade 16 een performance op muziek van Louis Andriessen verzorgen in één van die hemden, een zogenaamde ‘weduwenhemd’ van zwarte veren.

Betsy Torenbos heeft in 2007 in samenwerking met Theater ’t Kielzog de productie ‘Anno Turkije’ ontwikkeld. Zij woont zowel in Amsterdam als in Assen, waar zij vanaf 2010 samen met haar gezelschap ROODPALEIS in werkt.

 

Wij nodigen u van harte uit.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Wim Koeneman

 

Thea van der Veen

 

 

0598 39 99 99

 

06 1 5555 7 55

 

 n.b. in verband met de 7 km loop van Martenshoek kunt u Galerie Werfkade 16 via de afslag Foxhol en de Industrieweg bereiken. Ingang 'doe het zelf garage'.